21 квітня 2015 року відбулась звітно-виборча конференція студентської ради самоврядування факультету БКВЕ
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
21 квітня 2015 року відбулась звітно-виборча конференція студентської ради самоврядування факультету БКВЕ
На кафедрі біохімії та екологічного контролю відбулася наукова конференція
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар…
Молоді вчені кафедри технології консервування пропонують нові рішення існуючих проблем…
Відбувся День відкритих дверей університету…
Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відзначений за стимулювання творчої праці студентів…
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет