​Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відзначений за стимулювання творчої праці студентів…

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://bkve.nuft.edu.ua/images/News_and_events/18-04-16/bpbv

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц на засіданні Ради факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю отримав Почесну грамоту за багаторічну активну участь у роботі журі та підготовку студентів-переможців II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади напряму підготовки «Харчові технології та інженерія».

Олімпіада з напряму, спеціальності – це творче змагання з професійної та практичної підготовки студентів старших курсів згідно з напрямами і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців за відповідними освітньо-кваліфікаційними рівнями.

Основними завданнями Олімпіади є виявлення та розвиток обдарованої студентської молоді, сприяння реалізації її творчих здібностей; стимулювання творчої праці студентів. Бажаємо успіхів, натхнення та сил для творчого пошуку обдарованих студентів й активізації їх навчально-пізнавальної діяльності.