Здається, тільки вчора вони вступили в наш університет, а нині – вже випускники, що отримали освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст" зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів".

Саме такі слова прозвучали на адресу дипломантів на кафедрі технології консервування після оголошення результатів захисту дипломних проектів.

До складу Державної екзаменаційної комісії (ДЕК) увійшли: головний технолог агрофірми "Столична" Марія Ромко (голова комісії), завідувач кафедри технології консервування, професор Олександр Бессараб, доценти кафедри Марія Жеплінська, Оксана Точкова (секретар комісії) та старший викладач кафедри безпеки життєдіяльності Галина Ашмаріна. 

Доповіді були надзвичайно цікавими з реальними проектами будівництва нових фруктових, овочевих цехів, цеху для виробництва продукції для дитячого харчування. А ще цікавішими виявились запитання та відповіді на них. Тепер з усією впевненістю можна сказати, що консервна галузь харчової промисловості поповниться здібними спеціалістами, які прикладуть всіх зусиль задля виготовлення корисної та порівняно дешевої консервної продукції з української сировини.

Фотоальбом...