На факультеті бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю вручили дипломи «спеціалістам»

  • 00ee5acbf00a100a521754986c43d953
  • 0e2164f263cbfaa61c23f13405d2d4ce
  • 10436afce67c8b0799865bff2afdba1c
  • 204236a521e6c4238b35b51990f77ad1
  • 29602908d7760ce58b03c1177f7ea907
  • 3a198d3cd2732dc0a0d30573e918c75b
  • 49ebe4bfb27e845de4808557e1c743cb
  • 693bce9e31acf88d941c652a31dec13c
  • 95c5c1af1ecdc6f3e87e9fcfc57eac95
  • 96fabf08ff9e616d6c8f4b00f7931fb0
  • 9904749f3beec99689382ac568b085b7
  • b1ec3b3f73c18073da183273e27b4221
  • b8fb9d0604f6d24d324a87bfd19a87a2
  • d40cb450f7b1ad5de864e8a27a5aabfa
  • ffd4b1aa7d3a07507228826138bacd73

29 червня на факультеті бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю відбулася урочиста, радісна і водночас сумна подія – свято вручення дипломів випускникам, що завершили навчання й здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст».

Цього дня факультет випустив у самостійне професійне життя 25 фахівців за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», троє з яких отримали дипломи з відзнакою, 7 фахівців за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і 8 випускників за спеціальністю «Екологія».

Мудрі настанови, добрі поради й щирі побажання адресували своїм вихованцям декан факультету Петро Шиян, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, доцент кафедри біохімії та екологічного контролю Оксана Салавор.

Сердечні вітання випускникам та слова щирої вдячності на адресу педагогів і співробітників факультету прозвучали від випускника Дмитра Пелеха та його мами Тетяни Пелех.

Декан факультету Петро Шиян спільно із заступником декана по роботі зі студентами Інною Карпович вручив факультетським активістам почесні грамоти.  Дипломи випускникам спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» він вручив разом із заступником декана по навчальній роботі Романом Кириленком, а випускникам спеціальностей «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Екологія» – разом із Інною Карпович.

Студенти молодших курсів і їх друзі з інших факультетів підготували для випускників і гостей свята музичні вітання.

Завершилися урочистості спільним виконанням усіма випускниками гімну факультету.

Вітаємо, випускники! Нехай вам щастить на життєвих дорогах!