Студенти 2 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Студенти 2 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства
На кафедрах технології цукру і підготовки води та технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проектування
28 квітня викладачі та студенти кафедри технології консервування взяли участь у Міжнародній науковій конференції
23 квітня відбулася звітно-виборча конференція студентської ради факультету бродильних, консервних та цукрових виробництв.
24 квітня в Національному університеті біоресурсів та природокористування
Студентка 5-го курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет