Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, куратори Зоряна Романова  та Роман Мукоїд разом  зі студентами своїх двох груп

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет