До відома студентів факультету БКЦВ
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
До відома студентів факультету БКЦВ
Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, куратори Зоряна Романова та Роман Мукоїд разом зі студентами своїх двох груп
Студенти 2-3 курсу кафедри технології цукру і підготовки води з викладачами кафедри,
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція
Кафедра технології консервування підтримує тісні зв'язки з кафедрою теплоенергетики та холодильних машин.
Час невпинно летить, і скоро знову вируватиме вступна кампанія.
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет