Студенти і викладачі кафедри технології цукру і підготовки води
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Студенти і викладачі кафедри технології цукру і підготовки води
Виборча кампанія в університеті добігає кінця.
31.03 відбувся матч за місце у фіналі у "Кубку НУХТ з волейболу" між командою нашого факультету та командою факультету БТЕК,
30 березня кандидат на посаду ректора університету, доктор технічних наук, професор Анатолій Українець зустрівся зі студентами.
Відбулася відкрита лекція професора кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Марценюка О.С.
31 березня в актовій залі університету відбулася зустріч кандидатів на посаду ректора університету Михайла Пересічного і Любомира Хомічака зі студентами.
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет