Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

31.03 відбувся матч за місце у фіналі у "Кубку НУХТ з волейболу" між командою нашого факультету та командою факультету БТЕК,

Детальніше...

30 березня кандидат на посаду ректора університету, доктор технічних наук, професор Анатолій Українець зустрівся зі студентами.

Детальніше...

31 березня в актовій залі університету відбулася зустріч кандидатів на посаду ректора університету Михайла Пересічного і Любомира Хомічака зі студентами.

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет