Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

26 лютого 2015 року  відбулась конференція студентського самоврядування університету. Були  присутні голови студентських рад та делегати від факультетів.

Детальніше...

   На маленькій тихій київській вуличці Терещенка (названій на честь славетного київського цукрозаводчика й мецената), що тулиться до мальовничого університетському парку з пам'ятником Тарасові Шевченку,

Детальніше...

Викладачі кафедри консервування, доценти Віталій Шутюк та Світлана Матко провели у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній галузі»

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет