На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція
26 лютого 2015 року відбулась конференція студентського самоврядування університету. Були присутні голови студентських рад та делегати від факультетів.
12 березня 2015 року студенти ІІ курсу спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Охорона права на об'єкти інтелектуальної власності»,
На маленькій тихій київській вуличці Терещенка (названій на честь славетного київського цукрозаводчика й мецената), що тулиться до мальовничого університетському парку з пам'ятником Тарасові Шевченку,
Викладачі кафедри консервування, доценти Віталій Шутюк та Світлана Матко провели у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній галузі»
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет