Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

Асистент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд зустрівся з учнями випускного класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Княжа Криниця Монастирищенського району Черкаської області.

Детальніше...

Здається, тільки вчора вони вступили в наш університет, а нині – вже випускники, що отримали освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст" зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів".

Детальніше...

Відповідальна за виховну та організаційну роботу на кафедрі технології цукру і підготовки води, ассистент Олена Молодницька відвідала гуртожиток № 2 де проживають студенти факультету бродильних, консервних і цукрових виробництв.

Детальніше...

На випусковій кафедрі технології консервування відбувся захист бакалаврських дипломних проектів студентів заочної форми навчання за напрямом підготовки "Харчові технологій та інженерія".

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет