На кафедрі біотехнології продуктів бродіння та виноробства стартували перші захисти дипломних робіт...
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння та виноробства стартували перші захисти дипломних робіт...
15 грудня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за участі науковців Одеської Національної академії.
Студенти-екологи на Київській станції теплопостачання №1
Доцент кафедри біохімії та екологічного контролю В.В. Харченко організував екскурсію до Лiнгвiстичного навчального музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Подяка від співаторів Державної премії України.
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет