На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся спільний науковий семінар...
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся спільний науковий семінар...
Студенти групи ТК-3-4 відвідали музей води
Студенти-екологи відвідали міжнародну екологічну конференцію “Lets do it!” та долучились до української акції “Зроби Україну чистою”
Темою чергової зустрічі студентів групи БКВЕ - 3 -4 з куратором, доцентом кафедри технології консервування Матко С.В. була "Безпека руху - це життя".
Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомлять школярів із перспективами навчання в нашому університеті
У жовтні-листопаді студенти-екологи відвідали школи, у яких навчалися
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет