Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

Нещодавно група магістрів спеціальності «Екологічний аудит» разом з доцентом кафедри біохімії та екологічного контролю Салавор О.М. побувала на  XIII Міжнародному водному форумі AQUA UKRAINE – 2015.

Детальніше...

Візит професора кафедри біохімії та екологічного контролю Салюка Анатолія Івановича у Боярські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів № 1 та № 5

Детальніше...

Нещодавно магістри кафедри біохімії та екологічного контролю разом з доцентом Салавор Оксаною побували на VIII Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2015», яка відбулася у Міжнародному виставковому центрі.

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет