Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

Студенти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства познайомилися з сучасними рішеннями водопідготовки, екології та енергозбереження…

Детальніше...

21 листопада 2015 року відбудеться День відкритих дверей Національного університету харчових технологій. Чекаємо на вас з 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет