Українське виробниче підприємство ПрАТ «Агрокомплекс Хмільникпродукт» пропонує стажування студентам
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Українське виробниче підприємство ПрАТ «Агрокомплекс Хмільникпродукт» пропонує стажування студентам
Страшна аварія, яка назавжди перевернула весь світ, одна помилка і тисяча летальних наслідків, хвороби, смерть, покинуті будівлі, зламані життя людей.
Доцент кафедри Ніна Гречко прочитала відкриту лекцію
Нещодавно кафедру біохімії та екологічного контролю відвідали гості з Норвегії
Асистент кафедри Тенетка Аліна з успіхом захистила дисертаційну роботу
Запрошуємо на виставку!
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет