Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник разом зі студентами 5 курсу відвідала VIII Міжнародну виставку «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH».

Детальніше...

Декан факультету Петро Шиян отримав подяку Прем’єр-міністра України і дипломи Міністерства агропромислової політики кращим працівникам галузі

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет