Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

У липні цього року відбувся заключний етап університетського конкурсу магістерських робіт і дипломних проектів випускників університету за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» і «магістр».

Детальніше...

16 червня 2015

На кафедрі технології консервування продовжуються захисти бакалаврських дипломних проектів за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія". 

Детальніше...

Доброю традицією стало щороку відвідувати різноманітні навчальні заклади з метою профорієнтаційних  питань та запрошення до співпраці .

Детальніше...

12 червня 2015

 

12 червня 2015 року назавжди  запам’ятається випускникам 4 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет