Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

2 червня 2015

       Доцентами кафедри технології консервування та Марією Жеплінською Оксаною Точковою разом зі студентами Тетяною Сірук та Олександром Шешлюком проведена профорієнтаційна робота.

Детальніше...

4 червня 2015

Студенти ІІІ курсу, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», разом зі своїм викладачем, асистентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали ПАТ «Оболонь»,

Детальніше...

4 червня 2015

 

Доцент кафедри технології консервування Галина Бандуренко разом із аспірантом Максимом Писарєвим відвідали ХХVІІ Міжнародну агропромислову виставку "АГРО-2015",

Детальніше...

3 червня 2015

На кафедрі технології консервування підведені підсумки науково-дослідної роботи студентів та  магістрантів протягом 2014/2015 навчального року.

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет