2 червня 2015 року доценти кафедри технології консервування Марія Жеплінська та Оксана Точкова разом зі студентами Тетяною Сірук та Олександром Шешлюком побували у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного технікуму,
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
2 червня 2015 року доценти кафедри технології консервування Марія Жеплінська та Оксана Точкова разом зі студентами Тетяною Сірук та Олександром Шешлюком побували у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного технікуму,
В Міжнародний День науки 16 травня студенти 2 курсу спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" мали можливість самостійно проявити себе в ролі як викладача,
Наука і виробництво йтимуть разом .
14 травня 2015 року студенти групи ТЦ-3-5 та аспіранти кафедри технології цукру та підготовки води разом з викладачем – професором кафедри Оленою Грабовською відвідали чернігівське підприємство ПБП «Вимал».
На кафедру технології консервування завітав випускник зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" Ярослав Лещенко.
Cтуденти другого курсу спеціальності «Технології питної води та водопідготовки для харчових виробництв» разом з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води були присутні на відкритті виставки АКВАТЕРМ-2015.
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет