Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології продуктів бродіння і виноробства

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологія, та охорона навколишнього середовища

Дізнатись більше...

Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки

Екологічний контроль та аудит

Новини і події

2 червня 2015

2 червня 2015 року доценти кафедри технології консервування Марія Жеплінська та Оксана Точкова разом зі студентами Тетяною Сірук та Олександром  Шешлюком побували у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного технікуму,

Детальніше...

В Міжнародний День науки 16 травня студенти 2 курсу спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"  мали можливість самостійно проявити себе в ролі як викладача,

Детальніше...

14 травня 2015 року студенти групи ТЦ-3-5 та аспіранти кафедри технології цукру та підготовки води разом з викладачем – професором кафедри Оленою Грабовською відвідали чернігівське підприємство ПБП «Вимал».

Детальніше...

На кафедру технології консервування завітав випускник зі  спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"  Ярослав Лещенко.

Детальніше...

Cтуденти другого курсу спеціальності «Технології питної води та водопідготовки для харчових виробництв» разом з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води були присутні на відкритті виставки АКВАТЕРМ-2015.

Детальніше...

Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.

Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет