На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося виїзне засідання,
Purity III is the best responsive Joomla template that you won't get enough of for almost everything...
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
Запрошуємо навчатись за напрямом підготовки
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося виїзне засідання,
На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали представники компанії "Pro Study International"
У Немішаївські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів №1 та 2 Київської області завітала доцент кафедри технології консервування Галина Бандуренко,
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.
Днями доцент кафедри технології консервування Галина Бандуренко та аспірант Максим Писарєв побували в Інституті картоплярства НААН України,
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України
Як нас знайти? Деканат факультету бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю знаходиться на п'ятому поверсі корпуса "Ж" Національного університету харчових технологій. Адреса: м.Київ, вул. Володимирська 72.
Найближчі станції метро: м Площа Льва Толстого, м Університет